Naša vizija, misija i cilj

VIZIJA KOMPANIJE

Vrhunska kvaliteta, sigurnost i dostupnost proizvoda, usluga i rješenja u području vizualnog identiteta, digitalnog tiska i sigurnosti klijenata u naše proizvode.

Potpuna usmjerenost na klijentove potrebe kroz prilagođavanje vlastitih poslovnih procesa, te ulaganja u tehnologiju i obrazovanje kako bismo zajedno s klijentima u budućnosti postizali najviše postavljene ciljeve. Učiniti od vlastite firme za svakog klijenta nezamjenjivog poslovnog partnera. Postati jedna od vodećih tvrtki za dizajn i tisak u državi.

MISIJA KOMPANIJE

Razviti pouzdanu i kvalitetnu tvrtku koja će biti u stanju prilagoditi se željama klijenata kroz neprestani tehnološki napredak, edukacije u struci te preinake u poslovanju, u svrhu pružanja najkvalitetnije moguće usluga i proizvoda, u što kraćem vremenu.

Predanost stručnom znanju ključ je za kvalitetne usluge i proizvode koje Studio nudi. Na taj način tvrtka zadržava postojeće klijente i privlači nove.

CILJ KOMPANIJE

Inovativnim rješenjima, dodavanjem novih karakteristika, stjecanjem certifikata i potrebnih dokaza kvalitete unaprjeđivati postojeće proizvode i usluge kako bi se zadržala konkurentnost tvrtke, a kroz automatizaciju, certifikate, znanje te tehnološki razvoj.