Najnovija tehnologija digitalnog UV-LAK i foliotiska

Dragi klijenti ponovno smo uložili u najnoviju tehnologiju kako bi vama uštedili vrijeme i novac.

Radi se o MGI stroju za parcijalni UV-LAK i foliotisak.

Sada smo vam u mogućnosti napraviti parcijalni UV-LAK isti dan kada ga naručite i što je najbolje može biti u 3Du – tako je može se na vašem proizvodu osim vizualnoga efekta i taktilno osjetiti (do visine Braillovog pisma, pa i više..) sa preciznošću do u 1 pixel!

Isto tako jer koristimo digitalni kliše zaboravite na izradu alata i onda nanošenja folije, već mi koristimo digitalni kliše koji se također može izdignuti i tako vam brzo i efikasno nanosimo 3D foliotisak (prave folije, zlatna, srebrna, u bojamo, hologramska…) na željena mjesta koji kvalitetom i nadmašuje klasični foliotisak, a brzinom svakako.

Sve to (3D UV-Lak i foliotisak radimo na svim proizvodima i nakon na bilo koji način već obrađenog materijala (već otisnuto na offsetu, digitalnom tisku, plastificirano itd., a i mi sami vam nudimo sve te opcije prije aplikacije laka i/ili folije). Možemo vam uljepšati posjetnice, razne korica knjiga i brošura, kutijice, etikete, karte, razglednice, čestitke, pozivnice svih vrsta (za vjenčanja npr.) do raznih suvenira kao što su magneti, te svih ostalih proizvoda koji tako mogu izgledati mnogo ekskluzivnije.

I što je najbolje doslovno svaki arak može imati uv lak i foliotisak na drugome mjestu bez da se moraju svaki puta raditi i mijenjati novi alati (klišei)

Pošaljite nam upit, nazovite nas ili navratite na prezentaciju.